Over onsWie zijn wij?

Groenpol Verkeerssignalering is onderdeel van Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en signaalgevers.
Door gebruik van duurzame en hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.
 
Groenpol biedt een complete oplossing voor verkeerssignalering waarbij de samenwerking met Ko Hartog Verkeerstechniek voor de besturing- en regeltechniek een belangrijke rol speelt.
Het ontwikkelen, produceren en leveren van de Groenpol producten hebben wij in eigen beheer waardoor wij direct op ontwikkelingen en wensen van de markt kunnen inspelen.

Alle producten en activiteiten van Groenpol zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. De Groenpol verkeerslantaarn is voorzien van CE markering. Groenpol is sterk in ontwikkelen en produceren van verkeerslantaarns en alles wat daarbij hoort zoals LED modules, drukknoppen, wachttijdvoorspellers, dode hoek spiegels en signaalgevers. Een uitgebreide productomschrijving kunt u bij de producten op deze site vinden. De producten van Groenpol kunt u vinden langs wegen, bij bruggen en sluizen in dorpen, steden, provincies en rijkswegen.
Heeft u vragen over de producten van Groenpol Verkeerssignalering dan helpen wij u graag verder.