Het bedrijfKo Hartog Verkeerstechniek B.V. houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen.

Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Op het gebied van service aan de systemen gaan wij ver. Serviceverlening staat centraal in onze organisatie. Natuurlijk is onze storingsdienst bij eventuele problemen
7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor u. Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. is lid van Astrin, branchevereniging voor de verkeersindustrie en neemt deel aan verschillende werkgroepen hiervan.

Samen in beweging
Al jaren lang zijn wij een vertrouwde naam op het gebied van verkeersregelinstallaties, verkeersregeltoestellen en verkeerslantaarns. Kwalitatief hoogstaande producten welke volledig gecertificeerd zijn en van Nederlands fabricaat met de oer-Hollandse naam: Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.
Onze organisatie is dynamisch en volgt continue de beweging in de verkeerswereld. Nu willen we inspelen op de veranderingen in de markt. Wij zagen hierin nu een goed moment om een nieuw beeldmerk en huisstijl te ontwerpen. Centraal in het ontwerp staat het onderwerp beweging:

Beweging marktgericht werken
Beweging goede verkeersdoorstroming
Beweging blijven innoveren

Samen in beweging, met onze klanten bepalen we de richting voor de toekomst.
Bij een totaal nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website. We vinden het plezierig u te kunnen laten zien welke producten en diensten wij leveren en met welke oplossingen wij invulling kunnen geven op uw projecten. Mocht u verdere vragen hebben staan wij altijd voor u klaar.