Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Addtech

Sinds 1 Oktober 2021 maken wij als dochteronderneming deel uit van Addtech, een Zweeds, beursgenoteerd technologiebedrijf. Addtech bedrijven verkopen en produceren hoogwaardige producten en oplossingen voor klanten in de energie, infra en productiesector in meer dan 20 landen. De visie is dan ook om een leider te zijn in waarde genererende technische oplossingen voor een duurzame toekomst.

Addtech is een volledig gedecentraliseerde organisatie met een unieke cultuur gebaseerd op de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen. Ze oordelen dat de beste beslissingen dicht bij de klant worden genomen en dat vrijheid met verantwoordelijkheid de beste manier is om het bedrijf te runnen. Zakelijk inzicht, ondernemerschap en klein- en grootschalig ondernemen zijn belangrijke componenten van hun DNA. Ze combineren het beste van twee werelden: de financiële slagkracht, ervaring en het brede netwerk van een grote beursgenoteerde onderneming met de persoonlijke betrokkenheid en zakelijk inzicht van de ondernemer.

Addtech wordt vertegenwoordigd door 140 dochterondernemingen waaronder ongeveer 2900 medewerkers werken. Addtech verdeeld zijn dochterondernemingen in 5 bedrijfsgroepen waaronder, 'Automation', 'Electrification', 'Energy', 'Industrial solutions' en 'Process technology', wij als Ko Hartog Verkeerstechniek vallen onder de dicipline 'Energy' groep met als specialisatie 'Energy Products / Public Safety’.

Wilt u meer weten over Addtech en hun werk? Lees verder op de website via de volgende link:
https://www.addtech.com/

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl