Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Het bedrijf

Al jaren lang zijn wij een vertrouwde naam op het gebied van verkeersregelinstallaties, verkeersregeltoestellen en verkeerslantaarns. Kwalitatief hoogstaande producten welke volledig gecertificeerd zijn en van Nederlands fabricaat met de oer-Hollandse naam: Ko Hartog Verkeerstechniek. Onze organisatie is dynamisch en volgt continue de beweging in de verkeerswereld. Nu willen we inspelen op de veranderingen in de markt. Wij hebben daarom ook een huisstijl waarbij beweging centraal in het ontwerp staat:

Beweging › marktgericht werken
Beweging › goede verkeersdoorstroming
Beweging › blijven innoveren

Samen in beweging, met onze klanten bepalen we de richting voor de toekomst. Bij een totaal nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website. We vinden het plezierig u te kunnen laten zien welke producten en diensten wij leveren en met welke oplossingen wij invulling kunnen geven op uw projecten. Mocht u verdere vragen hebben staan wij altijd voor u klaar.

Geschiedenis

Op 1 mei 1928 is Ko Hartog Verkeerstechniek, toen Ko Hartog Elektrotechniek, opgericht als veelzijdig bedrijf met als specialisme verkeerstechniek en openbare verlichting. De onderneming werd gestart door de heer Ko Hartog als installatie- en onderhoudsbedrijf voor elektrotechniek. Eind jaren 70 verandert er veel in het bedrijf dat zich steeds meer richt op de verkeerstechniek. Begin jaren 80 wordt de eerste Ko Hartog verkeersregelinstallatie (VRI) operationeel in de regio van Alkmaar. Het bedrijf is meegegroeid in het snel veranderende verkeersbeeld waardoor de verkeerstechniek veel veranderingen heeft ondergaan. In 2001 heeft het bedrijf zich opgesplitst in 2 ondernemingen. Ko Hartog Verkeerstechniek en Ko Hartog Elektrotechniek gaan vanaf deze datum als zelfstandige ondernemingen verder. In 2006 heeft Ko Hartog Verkeerstechniek Groenpol overgenomen. Groenpol heeft een jarenlange ervaring in de verkeerssignalering zoals verkeerslichten, drukknoppen etc. In 2011 kregen Ko Hartog Verkeerstechniek en Groenpol Verkeerssignalering een nieuwe huisstijl waarmee 2 vertrouwde namen een nieuw gezicht kregen.

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl