Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Whistleblower

Ko Hartog Verkeerstechniek streeft naar het handhaven van een transparant zakelijk klimaat en een hoge bedrijfsethiek. We hechten waarde aan de veiligheid en respect van iedereen die te maken heeft met ons bedrijf. Daarom bieden we een klokkenluidersdienst die door iedereen gebruikt kan worden om onregelmatigheden te melden die ingaan tegen onze waarden en gedragscode. Om anonimiteit voor de klokkenluiderfunctie te garanderen, gebruiken we een externe partner, Whistle B. Volg de onderstaande link om naar de externe klokkenluidersite te gaan. Daar kunt u verdere informatie vinden en meer talen kiezen.
https://www.report.whistleb.com/en/addtech

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl