Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Missie & Visie

Missie

Ko Hartog Verkeerstechniek is een open en toegankelijke organisatie waar medewerkers, relaties en de omgeving respectvol behandeld worden. Ko Hartog Verkeerstechniek wil, door middel van een flexibele en persoonlijke benadering, technisch hoogwaardige producten en bijbehorende diensten op het gebied van verkeer, ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden.

Visie

Ko Hartog Verkeerstechniek wil de beschikbare kennis en technologie aanwenden en verder ontwikkelen zodat relaties totaal ontzorgd kunnen worden op het gebied van beheer van verkeer en openbare ruimte. Ko Hartog Verkeerstechniek wil uitsluitend innovatieve producten en diensten ontwikkelen die vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen tot resultaat hebben en die daarmee het milieu zo min mogelijk belasten.

Onze kernwaarden

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl