Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.
Marconistraat 35
1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540
e: welkom@kohartog.nl (algemene zaken)
e: verkoop@kohartog.nl (offerte aanvragen verkeersregelinstallaties)
e: verkoop@groenpol.nl (offerte aanvragen verkeersignalering)
e: roadsafety@groenpol.nl (offerte aanvragen wegdek- reflectoren en verlichting)
e: servicedesk@kohartog.nl (service verzoeken)

Voor technische ondersteuning bij calamiteiten of storingen buiten kantoortijden kunt u onze storingscentrale bereiken op telefoonnummer 0344-678574.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 16:00

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vanaf treinstation Schiphol gaat er om het half uur een sprinter richting Hoorn Kersenboogerd, via deze sprinter kunt u overstappen via treinstation Amsterdam Sloterdijk of Amsterdam Centraal op de Intercity richting Den Helder. Deze Intercity heeft een directe aansluiting op treinstation Heerhugowaard. Mocht u op Amsterdam Centraal staan en de Intercity richting Den Helder gemist hebben gaat er een kwartier later ook een trein richting Alkmaar. U kunt dan op Alkmaar overstappen op Bus 162, deze stopt op perron E, en heeft een directe aansluiting op treinstation Heerhugowaard.

Vanaf treinstation Heerhugowaard gaat er om het half uur ( de 19e minuut van het uur en de 49e minuut van het uur ) een bus richting Ko Hartog Verkeerstechniek. De busrit duurt ongeveer 3-4 minuten tot de eindhalte "Bushalte Einsteinstraat". Hierna is het nog zo'n 2 minuten lopen tot u aankomt bij Ko Hartog Verkeerstechniek.

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl