Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer

Wie is Groenpol?

Groenpol Verkeerssignalering is onderdeel van Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns, scheepvaartseinen, Led2 modules en Prisma Tibro drukknoppen. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Groenpol biedt een complete oplossing voor verkeerssignalering en road safety waarbij de samenwerking met Ko Hartog Verkeerstechniek voor de besturing- en regeltechniek een belangrijke rol speelt. Het ontwikkelen, produceren en leveren van de Groenpol producten hebben wij in eigen beheer waardoor wij direct op ontwikkelingen en wensen van de markt kunnen inspelen.

Sinds 6 januari 2023 maken de verkoop- en montageactiviteiten van Fijen TMLS BV deel uit van Ko Hartog Verkeerstechniek BV die deze activiteiten overgenomen heeft.

Door deze samenwerking breidt de portfolio Groenpol producten verder uit. De toevoeging van de productlijnen (wegdek)reflectoren en wegdekverlichting solar en bedraad van Fijen is mooie uitbreiding op het assortiment Groenpol verkeerslantaarns, Led2 modules en Prisma Tibro drukknoppen.

Alle producten en activiteiten van Groenpol zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. De Groenpol verkeerslantaarn is voorzien van CE markering. Groenpol is sterk in ontwikkelen en produceren van verkeerslantaarns en alles wat daarbij hoort zoals LED modules, drukknoppen, wachttijdvoorspellers, dode hoek spiegels en signaalgevers. Heeft u vragen over de producten van Groenpol Verkeerssignalering dan helpen wij u graag verder.

U kunt meer informatie vinden over onze producten op de producten pagina

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl